Postani član

Ukoliko želiš postati dio zajednice od preko dvije stotine aktivnih članova koji redovno rade i učestvuju na aktivnostima STELEKS-a i poboljšanju položaja studenata u BiH, ova stranica  je mjesto za tebe. STELEKS je mjesto gdje se raste i gdje se od studenta elektrotehnike postaje inženjer sa upotpunjenom ličnošću i mnogo uspomena na studentske dane.  

Benefiti članstva u STELEKS-u

Neograničen pristup STELEKS Čitaoni

Svi članovi STELEKS-a imaju pristup Čitaoni koja se nalazi u prostorijama Fakulteta. Pored Čitaone nalazi se i soba za meditaciju koja se koristi kao molitveni prostor. 

Članska kartica

Kao član STELEKS-a dobijate svoju člansku karticu koju koristite za pristup Čitaoni.

Pravo glasa na skupštini

Kao član STELEKS-a imate pravo birati Upravni odbor i kandidirati se za članstvo u istom.

Popusti na kotizacije

Kao član STELEKS-a ostvarujete popust na kotizacije za događaje poput predispitnih vježbi ili kvizova. Osim toga, svi članovi ostvaruju popust na ETF dukserice koje tradicionalno izrađuje STELEKS.

Prioritet na svim aktivnostima

Ukoliko je na nekim aktivnostima ograničen broj učesnika, poput odlaska na STEM Games, članovi STELEKS-a imaju prioritet u odnosu na studente koji nisu članovi.

Prilika za networking

Sa velikim brojem aktivnosti koje organiziramo, kao član STELEKS-a imate priliku upoznati vodeće stručnjake iz industrije, kao i kolege iz drugih gradova sa kojima možete ostvariti saradnju.

Rekreacija

U sklopu STELEKS Čitaone nalaze se razni sadržaji za rekreaciju, poput stola za stolni tenis i stolnog fudbala te ostalih društvenih igara. Na ovaj način možete upotpuniti svoje pauze i provesti vrijeme družeći se.

Kako postati član?

1

Ispunjavanje forme

Da biste postali član_ica STELEKS-a, potrebno je da ispunite formu za članstvo.

2

Izrada članske kartice

Nakon što je vaš odgovor na formu zaprimljen, Vaša članska kartica biće izrađena u najkraćem mogućem roku.

3

Uplata članarine i preuzimanje kartice

Nakon što vaša kartica bude spremna za preuzimanje, u dogovorenom terminu možete nas posjetiti i preuzeti svoje dokumente vezane za članstvo u STELEKS-u. 

Godišnja članarina u STELEKS-u iznosi 10 KM.

Ovime ste postali dio zajednice od preko dvije stotine entuzijastičnih i aktivnih studenata i studentica Elektrotehničkog fakulteta koji su pokretači dugoročnih promjena na čitavom Univerzitetu.

Već ste bili član_ica STELEKS-a?

Prijavite se na naš newsletter

Ostanite u toku sa STELEKS aktivnostima i saznajte kada će biti otvoren sljedeći poziv za članove.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.